Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

A nejak mi to zavani diskriminaci. Ja bych chtel take odpocivat.

1 0
možnosti
Foto

R^každá to máme asi jinak a tak bych nesrovnávala a když potřebuju odpočinek tak by mi ho nikdo neměl upírat-ale je fakt, že život je složitý a hodně hektický

0 0
možnosti
MS

Někde jsem se dočetl, že vrcholové sportovkyně dosahují v období menstruace lepších výkonů. :-)

0 0
možnosti
TH

Tak to jste cetl....nekde....

1 0
možnosti
DT

Která studie že to dokázala souvislost s normálním životem během menstruace a premenstruačním syndromem? :-)

Opravdu, nesrovnávejme se s našimi maminkami nebo dokonce babičkami. Nemáme ani zdaleka jejich kondici. Nebo snad taháte denně nákupy v síťovkách, obstaráte dobytek a perete v ruce?

Pokud ano, to bych chápala, že potřebujete odpočinout. Ve skutečnosti je celý náš režim jeden velký odpočinek. Stress? Ten si děláme samy.

8 0
možnosti
Foto

Milá Dano, neviděla bych to zcela takto. Dobytek v paneláku sice nemám, ale nákup nosím zcela běžně v taškách, nebo v batohu. Pamatuji dobu, kdy nebyly automatky. Byly jiné nároky na hygienu, byly jiné materiály, jiné podmínky ve společnosti. Nedá se to vůbec srovnávat. V dobách mých babiček, ale ještě v době mého dětství ženy často nechodily do zaměstnání. Staraly se pouze o domácnost. Až teprve když nestačil manžel živit rodinu, musela pracovat i žena. Na vesnici měla žena práci též na poli a na zahradě, ale vaření spočívalo v uvaření brambor ve slupce nebo jiném rychlém jídle. Děti doma intenzívně pracovaly. Odpadalo zcela dojíždění do zaměstnání a trávení v něm 8 hodin denně, běhání po nákupech, kamarádkách, koníčcích svých i svých dětí, surfování po netu a sledování televize. Lidé též zpravidla necestovali. Leckdo se za celý život podíval nejdál do nejbližšího města.

1 1
možnosti
JS

A já jsem zrovna energická, včetně sexu..jen někteří pánové s tím mají problém :-)

1 0
možnosti
HV

H58o21n35z62a 69V57r55á96n45a

27. 4. 2017 10:24

A čo si mám predstaviť taký pod pojmom energická v sexu? Že když na to máte chuť tak vlítnete mezi hezounky se slovy - Hej holoto, chci si vrznout... Kdo chcete taky? ;-)

0 0
možnosti

Máme mnohem víc rolí v životě, mnohem víc věcí, které nám berou energii, mnohem víc povinností a úkolů, mnohem víc stresů

Zdroj: http://slancarova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=591814

Je volbou každé ženy, kolik rolí chce zastávat nebo zda si moudře umí vybrat to, co je pro ni důležité a ne to, k čemu je tlačena okolím a společností.

6 0
možnosti
TH

Ja se te vete taky divim. Driv teda , a to vzpomenu jen treba na povalecnou dobu, na leta padesata, ze by mely zeny mene povinnosti a ukolu?

1 0
možnosti
JN

Prosím ujasněte si, zda požadujete rovnoprávnost s muži, nebo výjímečné postavení vycházející z odlišností daných přírodou.

Obojí současně nelze.

9 0
možnosti
Foto

Jste. DDR ženy na to měly den volna. Waschtag.

0 0
možnosti
VV

Pridal jste si tam jedno D. A to volno mely i vsechny zeny v protektoratu.

0 0
možnosti
Foto

Moderní ženy mají proti babičkám a prababičkám pohodičku a klidný, bezpečný život. A rolí právě tolik, kolik chtějí mít.

Dělat ze současného pohodlného života drama je úsměvné.

Klidně odpočívejte kdy chcete. Ostatní taky. Každý po svém.

13 0
možnosti
PD

jo, autorka by si mohla vyzkoušet tak měsíc na vesnici bez automatické pračky, ledničky, elektrického sporáku, vodovodu, supermarketu za rohem, auta a nádavkem k tomu prase, krávu, kozu a hejno slepic

Hodnotit potřebu odpočinku v dané dny mi samozřejmě vůbec nepřísluší

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS